Revendicari imobiliare

 

     Cabinet avocat Leonte Oana Madalina va ofera asistenta in revendicarile imobiliare (constructii si/sau terenuri). Actiunea de revendicare imobiliara are ca scop intoarcerea unui bun in patrimonul proprietarului de drept sau a posesorului care a pierdut in mod ilegal posesia asupra bunului respectiv.

     Obiectivul cabinetului nostru prin asistarea dumneavoastra in revendicarea imobiliara este punera dumneavoastra in posesie a imobilului revendicat sau, in cel mai rau caz obtinerea unei despagubiri banesti, la valoarea actuala a pietei sau la o valoare mai mare, astfel incat sa maximizam castigul dumneavoastra.

     Tot la capitolul imobiliar, avocat Leonte Oana Madalina va ofera consultanta si asistenta la actiunile de retrocedare a imobilelor nationalizate (Legea 10/2001 care priveste regimul juridic al imobilelor preluate abuziv in perioada 6 marti 1945 - 22 decembrie 1989) sau a terenurilor expropriate.

     Solutii juridice optime pentru revendicarile imobiliare.

     Consideram ca experienta noastra in domeniul revendicarilor imobiliare ne ofera posibilitatea de a acorda cele mai bune solutii pentru astfel de conflicte si ii va ajuta pe clientii nostri sa treaca peste aceste obstacole in cel mai scurt timp posibil.

 

     Pentru a avea un proces de revendicare sau retrocedare cat mai rapid si fara griji, va invitam sa ne contactati.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie: avocat bucuresti    avocat drept civil    revendicari imobiliare    evacuare    mosteniri    Avocat romani strainatate   

Pentru programari si detalii ne puteti contacta:

Telefon: (+4) 0722.236.175
Email:office@avocat-bucuresti.info
Web: Formular contactSediu Cabinet avocat
Leonte Oana Madalina

Bucuresti, sector 6
str. Apusului, nr. 27, bl. N21, ap. 17Harta sediu avocat Bucuresti
Leonte Oana Madalina

harta localizare cabinet avocat Bucuresti
- STIRI JURIDICE -
Avocat Bucuresti