Divort cu avocat


In procesul de divort, fiecare sot poate fi asistat de catre avocat si numai in cazuri limitativ prevazute de lege, acesta poate fi reprezentat de avocat.
 
   In situatia in care v-ati hotarat sa divortati, va recomandam sa apelati la un avocat specializat in divort/partaj, mai ales in situatia in care nu sunteti familiarizat cu procedurile implicate intr-un astfel de proces.
 
   Un avocat nu poate asista ambii soti  in procesul de divort, atat in situatia divortului prin acord cat si in situatia in care acest acord nu exista.
 
   Potrivit prevederilor Codului de procedura civila, partile sunt oblligate sa se infatiseze personal in fata instantei de fond, cu exceptia cazurilor cand unul dintre soti:
    – executa o pedeapsa privativa de libertate
    – este impiedicat de o boala grava
    – este pus sub interdictie
    – are resedinta in strainatate
 
  Avocatul va poate ajuta:

    – in realizarea unui proces de divort civilizat, rapid si avantajos
    – informeaza cu privire la drepturile si  obligatiile ce le aveti in cadrul procesului de divort/partaj/incredintare minor
    – consultanta de specialitate si va informeaza cu privire la solutia optima cazului dvs
    – redacteaza cererea de divort /partaj, intampinarea, cererea reconventionala, tranzactia, precum si orice alte documente juridice necesare
    – formuleaza cereri in numele clientului si depune toate eforturile pentru a obtine solutitia dorita de client
    – legalizeaza hotararea instantei de judecata pronuntata in urma procesului de divort
 –    pastrarea numelui dobandit prin casatorie de sot/sotie dupa pronuntarea
divortului
   – demersurile legale pentru stabilirea pensiei de intretinere (pensia alimentara) in cazul copiilor rezultati din casatorie

 
  Consultarea si asistenta unui avocat in procesul de divort/partaj este esentiala pentru realizarea unui divort civilizat si cu implicatii emotionale si financiare cat mai reduse.

  In cazul divortului prin acord putem reprezenta ambii sotii pentru a va asigura ca tranzactia cu sotul/sotia se respecta.

 Pentru luarea celor mai bune decizii in realizariea unui proces de divort cu implicatii cat mai reduse emotionale si financiare, atat pe durata procesului cat si ulterior, prin consecintele acestuia, nu ezitati sa ne contactati.

 Daca doriti initierea unor demersuri in acest sens, ne puteti contacta:
     TEL: (+ 4) 0722 236 175 sau email: office@avocat-bucuresti.info