Partaj cu avocat


Partaj cu avocat reprezinta cea mai buna optiune in procesul de partaj. Desi legea nu impune ca partile sa fie asistate / reprezentate de avocat in procesul de partaj, asistenta unui avocat in procesul de partaj asigura gasirea tuturor cailor juridice in realizarea unui partaj favorabil.

    In functie de modul in care cel care desfasoara procesul de partaj cunoaste legislatia in vigoare si procedura ce trebuie urmata, asistenta unui avocat este mai mult sau mai putin necesara. Neindeplinirea elementelor necesare de procedura sau redactarea si sustinerea eronata a propriului punct de vedere poate aduce importante prejudicii intrucat judecarea se face pe baza celor sustinute si dovedite si nu neaparat pe baza situatiei reale existente in familie.

Asistenta unui avocat in procesul de partaj asigura, in general urmatoarele servicii    :
      – consiliere juridica completa legata de proces si procedura de desfasurare
      – redactarea tuturor documentelor implicate
      – solicitarea si prezentarea tuturor probelor admise de lege si semnificative pentru caz
      – prezenta la fiecare termen al procesului
      – alte servicii adiacente sau suplimentare: legalizari judecatoresti, obtineri de documente, solicitari, reprezentari, prezenta la negocieri, expertize samd…

Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina – are experienta necesara pentru a va sprijini in demersul Dvs. de partajare a bunurilor comune.

Va asistam in fata instantei si formulam cereri in numele si pentru Dvs. in scopul atingerii intereselor Dvs. legitime si pentru ocrotirea drepturilor conferite Dvs. prin lege.

   Daca doriti initierea unor demersuri in acest sens, ne puteti contacta:
   TEL. (+ 4) 0722.236.175 sau email: office@avocat-bucuresti.info