Restituirea permisului suspendat in 48 de ore

0 Comments


Daca sunteti in situatia in care ati savarsit o contraventie sau mai multe pe raza Municipiului Bucuresti sau a Judetului Ilfov si v-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 30, 60 sau 90 de zile dar aveti nevoie de permis, noi va ajutam in recuperarea acestuia in cel mai scurt timp.

In situatia in care considerati ca sanctiunea aplicata este nelegala si doriti recuperarea permisului de conducere cat mai rapid trebuie sa stiti ca acest lucru se poate face in 48 de ore cu conditia formularii plangerii contraventionale la instanta competenta in termenul legal de 15 zile de la comunicarea procesului verbal.

Experienta cabinetul nostru de avocatura va poate ajuta in recuperarea permisul auto in 48 de ore! (se tine cont de calcul zilelor nelucratoare, sarbatorilor legale sau in care institutiile implicate nu au program cu publicul).


Termenul de restituire a permisului in 48 de ore este valabil numai in cazurile in care judecatoria emite pe loc certificatul de grefa, in celelalte situatii termenul de restituire se stabileste odata cu termenul acordat de judecatorie pentru eliberarea certificatului de grefa.


Cabinetul nostru de avocatura va poate acorda asistenta juridica in redactarea plangerii contraventionale si obtinerea certificatului de grefa necesar recuperarii permisului de conducere, precum si reprezentarea dumneavoastra pe parcursul procesului.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-bucuresti.info

Categories: