Lansare portal online pentru infiintari firme

0 Comments

Cabinetul de Avocatura Leonte Oana Madalina lanseaza cel mai mare portal online care ofera consultanta juridica necesara pentru infiintare unei firme si alte servicii conexe la Registrul Comertului din Bucuresti si Ilfov.

Prin accesarea acestui portal www.avocat-firme.info puteti gasi informatii utile si necesare oricarei personane ce doreste sa inceapa o afacere, si tot o data indrumarile de care aveti nevoie pentru a deveni conform legislatiei Romane persoana juridica sau persoana fizica autorizata.

Principalele servici oferite sunt:

infiintare firma de tip SRL

– Infiintare PFA

– Infiintare SA

– infiintare ONG si asociatii

infiintare firma online (acest serviciu va ofera posibilitatea infiintarii unei firme cu ajutorul internetului, scurtand astfel procedura de infiintare)

– supportul necesar pentru diferitele modificari aduse firmei deja existente: fuziune-divizare firma, infiintare punct de lucru, cesiune parti sociale, schimbarea obiectului de activitate, recodificare cod caen, radiere punct de lucru, majorare capital social, schimbarea denumirii societatii si multe altele.

gaduirea sediului social al firmei dvs. la cabinetul nostru de avocatura (acest serviciu va ofera posibilitatea infiintarii firmei fara a mai avea nevoie de sediu social)

– dizolvarea sau inchiderea unei firme

Toate serviciile mentionate mai sus sunt valabile pentru Bucuresti si Ilfov si sunt asigurate de cabinetul nostru de avocatura cu profesionalism si oferindu-va cele mai bune preturi.

Deasemenea am dezvoltat pe acesta platforma online si o sectiune de blog, in care puteti gasi cele mai noi si variate informatii din domeniul dreptului societar, astfel incat sa fiti la curent cu cele mai noi modificari legislative. Aici puteti sa postati comentariile si sugestiile dumneavoastra.

Speram ca acest proiect sa vina in ajutorul nevoilor dumneavoastra, iar pentru a accesa serviciile noastre juridice contactati-ne cu incredere.


Daca doriti initierea unor demersuri in acest sens, ne puteti contacta:
   TEL: (+ 4) 0722 236 175 sau email: office@avocat-bucuresti.info

Sursa: avocat-firme.info

Categories: