Infiintare firma in 3 zile

0 Comments

Daca pana acum infiintarea unei firme dura si pana la 10 zile, incepand cu 6 februarie 2012 perioada de infiintare a unei societati va fi diminuata la 3 zile. Oficiul National al Registrului Comertului introduce un nou sistem informatic integrat, prin care antreprenorul poate depune toate documentele necesare infiintarii unei societati online, fara costuri financiare suplimentare si cu economie substantiala de timp.

Antreprenorul va trebui sa se prezinte in persoana la Oficiile Registrului Comertului sau la notar doar pentru obtinerea specimenului de semnatura. Plata online a tuturor taxelor pentru inregistrarea firmei este posibila din acest an prin Sistemul electronic de procesare a platilor online la ONRC. Durata de eliberare a documentelor necesare s-a scurtat semnificativ.

Daca pana acum documentul doveditor pentru existenta sediului social era eliberat in 5 zile, astazi antreprenorul poate dispune de acesta in maximum 24 de ore. Cererile insotite de documentatia completa depuse in prima jumatate a programului de lucru ANAF se solutioneaza in aceeasi zi, iar cererile depuse in a doua jumatate a programului de lucru se solutioneaza cel tarziu in prima jumatate a programului de lucru din ziua imediat urmatoare.

Romania face astfel un pas urias pentru a se apropia de bunele practici europene. In urma acestor modificari, antreprenorul va economisi o uriasa cantitate de energie, de timp si de bani.


Cabinetul nostru de avocatva poate oferi consultanta juridica si va poate asista in cadrul procesului de infiintare a firmei dumneavoastra, deasemenea ofera gazduire sediu social.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a avea firma Dvs. in cel mai scurt timp!

TELEFON (+ 4) 0722.236.175 sau email: office@avocat-bucuresti.info

Categories: