Cum caut un avocat bun

0 Comments


Cum este organizata profesia de avocat?

Profesia de avocat este organizata si functioneaza in baza principiului autonomiei. Fiecare avocat trebuie sa faca parte dintr-un barou.

Baroul este constituit din toti avocatii dintr-un judet sau din municipiul Bucuresti. Sediul baroului este in orasul de resedinta al judetului, respectiv in municipiul Bucuresti.

Unde sunt inscrisi avocatii?

Baroul are obligatia sa intocmeasca anual tabloul avocatilor definitivi si stagiari in ordine alfabetica, cu mentionarea numelui, prenumelui, titlului stiintific, datei inscrierii in barou, sediului profesional, formei de exercitare a profesiei si a instantelor la care au dreptul sa puna concluzii.

A doua parte a tabloului va cuprinde cabinetele asociate, societatile civile profesionale si societatile civile profesionale cu raspundere limitata, cu indicarea sediului si a avocatilor care le compun.

Prin grija baroului, tabloul anual al avocatilor si modificarile intervenite sunt comunicate la inceputul fiecarui an instantelor judecatoresti, organelor de urmarire penala si autoritatilor administrative ale judetului sau municipiului Bucuresti, precum si Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Unde pot consulta tabloul avocatilor?

Tabloul avocatilor care profeseaza intr-o anumita localitate poate fi consultat la sediul baroului din judetul in care se afla.


Daca doriti initirea unei colaborari cu un avocat bun, ne puteti contacta prin oricare dintre mijloacele de comunicare:

 
telefon: (+4) 0722.236.175
email: office@avocat-bucuresti.info


Experienta noastra va aduce un plus de confort si siguranta.

Categories: