Contract de consultanta

1. DECLARATIE GENERALA

Acest contract de consultanta (acord) intra in vigoare la date de ……….. intre ………., numit consultant, cu sediul in ……….., si ………….., numit client, cu sediul în …………………

 2. TERMENUL

Consultantul va fi la dispozitia clientului incepand cu data de …….. pana la data de ……….., cu exceptia situatiei în care acest acord inceteaza la o data anterioara, potrivit conditiilor stabilite în prezentul acord.

3. DESCRIEREA SERVICIILOR DE CONSULTANTA

A. Consultantul va asigura urmatoarele servicii, inclusiv avize scrise (se enumera si se descriu serviciile).

B. Consultantul va asigura aceste servicii la capacitatea si cu eficienta sa maxima timp de minimum …… ore pe luna. Clientul si consultantul pot sa hotărasca de comun acord, in scris, mărirea numarului de ore pe luna.

4. PLATA

A. Clientul este de acord sa plateasca consultantului o suma de ……… lei pe ora de lucru efectuata potrivit acestui acord.

B. Clientul este de acord sa ramburseze consultantului pentru cheltuielile pe care acesta le face in numele clientului si cu care clientul este de acord in prealabil.

Cheltuielile rambursabile includ …………………………………….

Pentru rambursarea cheltuielilor, consultantul trebuie sa prezinte clientului o lista amanuntita a cheltuielilor insotite de chitante.

5. CONSULTANTUL ESTE COMERCIANT INDEPENDENT

In asigurarea serviciilor pentru client, consultantul este comerciant independent si angajat, agent sau partener al clientului. Consultantul, nu clientul, raspunde de plata tuturor impozitelor, taxelor pentru asigurarea sociala si a oricaror altor plati prevazute de lege.

6. CONSULTANTULUI NU I SE PERMITE SA SE ANGAJEZE IN NICI O ACTIVITATE IN CONFLICT CU INTERESELE CLIENTULUI

Pe perioada acestui acord, consultantului nu ii este permis sa se angajeze in nici o activitate sau afacere in conflict cu interesele clientului. Clientul poate determina daca o activitate sau afacere intra in contradictie cu afacerea lui.

7. INCETAREA ACORDULUI

Acest acord ia sfarsit in una din urmăaoarele situatii:

A. Expirarea acestui acord;

B. Clientul probeaza ca, consultantul este angajat sau pe cale sa se angajeze intr-o activitate sau afacere care contrazice interesele afacerii clientului;

C. Dupa ce clientul ii da consultantului un preaviz de ….. zile anuntandu-l ca intentioneaza sa puna capat acordului;

D. După ce consultantul ii da clientului un preaviz de ….. zile anuntandu-l ca intentioneaza sa puna capat acordului;

E. Clientul incalca obligatiile prevazute in acord fata de consultant. Consultantul notifica incalcarea, iar clientul nu o corecteaza în termen de ……. zile de la primirea notificării de la consultant.

F. Consultantul incalca obligatiile prevăzute de acord fata de client, clientul notifica incalcarea, iar consultantul nu repara incalcarea in termen de ….. zile de la primirea notificarii de la client.

Daca acest acord ia sfarsit dintr-un motiv sau altul, clientul trebuie sa plateasca consultantul pentru munca efectuata de consultant pana la data incetarii acordului.

8. NOTIFICARI

Toate notificarile prevazute in acest acord trebuie sa se faca in scris si sa se remita la urmatoarele adrese:

Partea Adresa

(Numele clientului) (Adresa clientului)

(Numele consultantului) (Adresa consultantului)

Semnaturile de mai jos atesta ca clientul si consultantul au incheiat acest acord la data de ../…/….. .

Client                                                                Consultant

—————————-

Modele acte juridice – Orice fond trebuie sa aibă o formă.

Atunci cand solicitam exercitarea, apararea sau recunoasterea unui drept, aceasta solicitare trebuie sa fie concretizata intr-un model de cerere, actiune sau contract

Cabinetul de avocaturaAvocat Leonte Oana Madalina – vine in ajutorul dumnevoastra oferindu-va modele si exemple de acte, actiuni, cereri de chemare in judecata, contracte, procuri, plangeri, dverse…., necesare atat in instanta de judecata cat si în alte domenii.
Pentru redactarea unor acte juridice personalizate nevoilor dumnevoastra contactati-ne cu incredere.