Cabinet de avocatura specializat in recuperarea banilor de la asigurator

0 4 Comments


Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina ofera servicii juridice in ceea ce priveste recuperarea de  daune RCA, recuperare daune polite casco, recuperare daune asigurari, recuperare daune, dosare de dauna, despagubiri rca, despagubiri casco, despagubiri asigurari, despagubiri asigurari auto.

Din nefericire, cand este vorba de plata unor despaubiri sau a unor daune, societatile de asigurari au tendinta de a tergiversa foarte mult lucrurile, avand adevarate strategii pentru a intarzia plata unor sume de bani catre persoanele asigurate.

Sunt tot mai des intalnite situatiile in care:

– asiguratorul nu va plateste dauna;
– asiguratorul refuza sa va platesaca integral paguba suferita;
– asiguratorul amana acceptul de plata al daunei;
– asiguratorul depaseste termenul de plata.

Procedura obtinerii despagubirilor cuvenite de catre datinatorii de polite de asigurare (RCA, CASCO, de viata, medicala, pentru cladiri, carte verde etc.) este una presarata cu multe obstacole si capcane birocratice, de la formularea solicitarii de deschidere a dosarului de dauna si pana la plata efectiva, pe langa ca trece un interval mare de timp,  societatile de asigurari intocmesc multe cereri de completare a dosarului, care presupun drumuri la firmele de asigurari si implicit mult timp irosit.

Pentru facilitarea obtinerii daunelor si despagubirilor, cabinetul nostru de avocatura va ofera servicii de consultanta si reprezentare pe tot parcursul obtinerii acestor daune, atat in ceea ce priveste reprezentarea in fata societatilor de asigurari, cat si in instanta.


Cu ajutorul experientei cabinetului nostru de avocatura puteti recupera banii dumneavoastra intr-un mod mai rapid si eficient.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel: 0722 236 175 sau prin formularul de contact.

Categories:

4 thoughts on “Cabinet de avocatura specializat in recuperarea banilor de la asigurator”

 1. Victor Cernobai spune:

  Buna ziua. Am de recuperat o dauna de la City Insurance de 30900 RON pe care nici pana in ziua de azi n-au platit-o. Dosarul RCA a fost deschis pe data de 8 Iunie, iar toate documentele de reparative/deviz/ etc au fost trimise online catre ei pe 14 Iulie. La telefon nu-mi spun multe, decat ca „dosarul este deschis la plata”. Va rog sa imi spuneti daca pot sa recuperez banii prin intermediul dvoastra in cadrul unui proces de judecata. De asemenea, cine va urma sa suporte cheltuielile de judecata, cat si onorariul dvoastra in cazul in care instanta imi da dreptate mie? Stiu de asemenea ca Legea asigurarii 132 / 2017, instituie penalizari de 0.2% pe zi in cazul intarzierii platii de catre asigurator, dar in anumite conditii si nu stiu daca acestea se pot aplica si in cazul meu. Daca da, atunci termenul teoretic de la care se calculeaza aceste penalizari incepe de pe 24 August. Poate ma puteti lamuri va rog si in privinta acestui aspect. Cu stima

  1. Buna ziua,

   Pentru a va putea da un raspuns corect spetei dumneavoastra am nevoie de mai multe detalii si in acest sens va rog ma sunati Luni-Vineri la tel: 0722 236 175 intre orele 11-18 pentru a stabili o programare la o consultatie juridica.


   Cu stima,
   Av. Leonte Oana Madalina

   Tel: 0722 236 175
   Email: office@avocat-bucuresti.info
   Site: http://www.avocat-bucuresti.info

 2. Mihai spune:

  Buna ziua,
  Va contactez cu un caz privind un accident auto, fara vatamari corporale. Eu am fost vinovatul privind accidentul in data de 6 sept. 2021. Detin o asigurate City Insurance. Intre timp au intrat in faliment. Am facut cu pagubitul amiabila in perioada aceea, respectiv s-a facut dosarul de dauna. Pagubitului i s-a propus o suma si a accept propunerea. Plata datorita falimentului firmei de asigurari nu a fost facuta. Problema este ca pagubitului i s-a propus o suma de bani si el se asteapta ca eu sa platesc diferenta privind dauna respectiva. Nu mi se pare normal sa platesc eu persoana fizica avand in vedere ca am RCA valabil, pentru acest lucru exista asiguratea. Pagubitul zice ca o sa ma dea in judecata. Are sanse de reusita intr-un astfel de proces?

  1. Buna ziua,

   Pentru a va putea da un raspuns corect spetei dumneavoastra am nevoie de mai multe detalii si in acest sens va rog ma sunati Luni-Vineri la tel: 0722 236 175 intre orele 11-18 pentru a stabili o programare la o consultatie juridica.


   Cu stima,
   Av. Leonte Oana Madalina

   Tel: 0722 236 175
   Email: office@avocat-bucuresti.info
   Site: http://www.avocat-bucuresti.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *