Cabinet de avocatura specializat in recuperarea banilor de la asigurator

0 Comments


Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina ofera servicii juridice in ceea ce priveste recuperarea de  daune RCA, recuperare daune polite casco, recuperare daune asigurari, recuperare daune, dosare de dauna, despagubiri rca, despagubiri casco, despagubiri asigurari, despagubiri asigurari auto.

Din nefericire, cand este vorba de plata unor despaubiri sau a unor daune, societatile de asigurari au tendinta de a tergiversa foarte mult lucrurile, avand adevarate strategii pentru a intarzia plata unor sume de bani catre persoanele asigurate.

Sunt tot mai des intalnite situatiile in care:

– asiguratorul nu va plateste dauna;
– asiguratorul refuza sa va platesaca integral paguba suferita;
– asiguratorul amana acceptul de plata al daunei;
– asiguratorul depaseste termenul de plata.

Procedura obtinerii despagubirilor cuvenite de catre datinatorii de polite de asigurare (RCA, CASCO, de viata, medicala, pentru cladiri, carte verde etc.) este una presarata cu multe obstacole si capcane birocratice, de la formularea solicitarii de deschidere a dosarului de dauna si pana la plata efectiva, pe langa ca trece un interval mare de timp,  societatile de asigurari intocmesc multe cereri de completare a dosarului, care presupun drumuri la firmele de asigurari si implicit mult timp irosit.

Pentru facilitarea obtinerii daunelor si despagubirilor, cabinetul nostru de avocatura va ofera servicii de consultanta si reprezentare pe tot parcursul obtinerii acestor daune, atat in ceea ce priveste reprezentarea in fata societatilor de asigurari, cat si in instanta.


Cu ajutorul experientei cabinetului nostru de avocatura puteti recupera banii dumneavoastra intr-un mod mai rapid si eficient.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel: 0722 236 175 sau prin formularul de contact.

Categories:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *