Birou avocat

0 Comments


Cel mai important scop al exercitarii profesiei de avocat il reprezinta promovarea si apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si ale persoanelor juridice, avocatul supunandu-se in primul rand legii si statutului profesiei sale.

Biroul de avocat Leonte Oana Madalina are in centrul activitatii sale preocuparea pentru aplicarea unei justitii moderne in infaptuirea actului de justitie, fapt ce presupune un inalt profesionalism, debarasarea de mentalitatile invechite ce au tinut de o justitie limitata si, nu in ultimul rand, devotament, constiinta si buna-credinta.

Biroul de avocat Leonte Oana Madalina isi are sediul in Bucuresti si isi desfasoara activitatea atat pe raza Municipiului Bucuresti, cat si in Judetul Ilfov, avand specializari in dreptul Familiei, dreptul Muncii, drept Civil, drept Comercial.

Ne obligam sa aparam cat mai bine interesele clientului nostru, chiar in raport cu propriile noastre interese, cu interesele vreunui confrate sau cu cele ale profesiei, in general. Ca un punct de baza al activitatii noastre avem ca prioritate sfatuierea si apararea clientului cu promtitudine, in mod constiincios si cu diligenta. Ne asumam personal raspunderea pentru misiunea ce ne-a fost incredintata. De asemenea, prin insasi natura misiunii noastre, suntem constienti ca devenim depozitarul secretelor clientului si destinatarul comunicarilor de natura confidentiala. Caci acolo unde nu exista o garantie a increderii, increderea nu poate exista. Prin urmare, recunoastem secretul profesional ca fiind deopotriva un drept si o indatorire fundamentale si primordiale ale activitatii noastre. Dialogul juridic va fi, deci, unul specific si complex, caci stim ca suntem un pion important in stabilirea unui echilibru de forte, atat intre justitiabilii aflati in litigiu, cat si intre acestia si judecator.

Serviciile pe care le oferim sunt foarte variate. In cazul persoanelor juridice, incepand de la infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, pana la consultanta in domeniul dreptului civil si fiscal si, nu in ultimul rand, asistarea si/sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii.

Pentru persoanele fizice, serviciile acopera in special gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si cu privire la relatiile sociale reglementate de Noul Codul Civil – mostenire, revendicare, achizitii si/sau vanzari imobiliare.

Daca doriti initirea unei colaborari, ne puteti contacta prin:

telefon: (+4) 0722.236.175 sau email: office@avocat-bucuresti.info

Categories: