Onorariu divort

 

    Onorariu avocat pentru procesul de divort

    Avand o profesie de natura liberala, fiecare Cabinet de Avocat isi stabileste propriile plafoane privind onorariile. Nu exista un plafon minim si unul maxim, piata dictand aceste valori in functie de specificul fiecarui Cabinet in parte.

    Onorariul de avocat perceput pentru fazele prealabile procesului de divort se vor stabili de comun acord cu clientul in functie de specificul si dificultatea fiecarui caz in parte.

    In cazul Cabinetului nostru, specializarea in procese de Dreptul Familiei aduce cu sine atat siguranta si confort Clientului, dar si o finalizare cat mai rapid posibila a proceselor, in conditiile urmaririi continue a tintelor realizabile. Astfel, un timp mai scurt de finalizare si o complicare minima a situatiei are ca si consecinta costuri reduse pentru Client.

    In cazul mediu, onorariul pentru unul dintre avocatii implicati intr-un proces de divort poate ajunge la valori cuprinse intre 1500 si 3500 de lei, dar in mod evident acesta poate creste in cazurile care implica o procedura mai complexa si un termen de finalizare mai mare.

    Cabinetul nostru practica un plafon de onorarii si o modalitate de plata care aduc o serie de avantaje si inlesniri clientului, in directia stabilirii unei colaborari pe principii solide si echitabile   .

    Avem solutii in realizarea procesului de divort rapid si ieftin, astfel incat sa venim cu cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra. 

    Daca doriti initierea unor demersuri in acest sens, ne puteti contacta:
    TELEFON (+4) 0722.236.175 sau email: office@avocat-bucuresti.info

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie: avocat bucuresti    divort    procedura divort    Informatii divort    tipuri divort    incredintare minori    cerere divort    divort rapid    divort ieftin    divort prin acord    divort cu avocat    Avocat romani strainatate   

Pentru programari si detalii ne puteti contacta:

Telefon: (+4) 0722.236.175
Email:office@avocat-bucuresti.info
Web: Formular contactSediu Cabinet avocat
Leonte Oana Madalina

Bucuresti, sector 6
str. Apusului, nr. 27, bl. N21, ap. 17Harta sediu avocat Bucuresti
Leonte Oana Madalina

harta localizare cabinet avocat Bucuresti
- STIRI JURIDICE -
Avocat Bucuresti